Elke Maandag, behalve in de schoolvakanties bij yogastudio Flow'er, korendijk 34 te Middelburg
20:00-21:15 Ashtanga based Flow yoga

Januari 2019 en de eerste volledige serie Ashtanga Yoga staat weer gepland. Deze wordt gegeven op een zondag ochtend bij Flow'er. De les duurt 2 uur.
Datum 2019:
Zondag 20/01/19 van 10:00-12:00
De les gaat door bij voldoende aanmeldingen en deze les valt niet in het abonnement. De kosten zijn 15 euro. Gelieve ter plaatse contant te betalen voorafgaand aan de les of van te voren overmaken op: NL 55 INGB 0684984415Elke zomer zijn er heerlijke Supyoga lessen op het veerse meer.
rooster wordt bekend gemaakt in juniNa een proef periode van 2 maanden flow les op maandag heb ik besloten om de les om te zetten naar een Ashtanga based Flow. Op deze manier is er de dynamiek van de ashtanga yoga en de therapeutische en alternatieve instructies vanuit de pralaya yoga en de yogatherapie die individueel gericht zijn. Wel is de les blijvend 1 uur en 15 minuten net als de Flow lessen. 
Onder "Nieuws" is er nog steeds een link te vinden naar youtube met korte filmpjes van de September en Oktober Flow.


Houdt op mijn website bij nieuws in de gaten wanneer en waar ik een workshop geef. Je kunt je hiervoor aanmelden bij contactgegevens als er nog plaats beschikbaar is of op de wachtlijst als er een plaats vrijkomt. Bij voldoende animo kan er altijd een tweede sessie ingepland worden.